Wij helpen tolken over heel Brussel

 

Traditie en ervaring voor al uw vertalingen

Audiovisuele apparatuur en tolkinstallaties die ú nodig hebt

 

Zoekt u een specialist in simultane vertaling? Dan vindt u bij EGE Stienon apparatuur van topkwaliteit en een staaltje van spitstechnologie. Zo verlopen uw vertaalwerk, vertolkingen en vergaderingen altijd vlekkeloos.

 

Sinds meer dan vijftig jaar werken we voor kleine en grote Europese ondernemingen. Van vakbonden en ministeries, over de Europese Commissie en internationale instellingen, tot buitenlandse bedrijven die in België ondernemen. Onze doelstelling? U elke dag opnieuw professionele audiovisuele diensten en tolkdiensten aan te bieden. Diensten die u écht nodig hebt, zoals vertaalcabines, micro’s met of zonder draad, mengtafels, systemen voor toeristische gidsen, projectors, geluidsinstallaties, camera’s, ledschermen en plasmaschermen. Vast of mobiel, kopen of huren? Dát kiest u zelf.

 

De Europese tolk van uw dromen

 

Uw garantie? EGE Stienon is een gebrevetteerde hofleverancier van België – een titel die we danken aan ons gespecialiseerde team. Stuk voor stuk gaan onze medewerkers prat op een aanzienlijke ervaring in de simultane vertaling van Europese talen. Ongetwijfeld is een van hen úw toekomstige tolk.

 

Droomt u van een geslaagd en succesvol evenement? Doe dan zeker een beroep op onze kennis en ervaring. Contacteer ons voor meer informatie?

 

Audiovisuele apparatuur en tolkinstallaties te Brussel:

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review